MARKALAR
En iyi markalarımız
Seçilmiş Markalarımız

Sınırsız güç – tüm yüzeylerde Festool'dan yeni RENOFIX RG 130 ECI yüzey düzeltme taşlama makinesi

11-08-2023 15:09
Sınırsız güç – tüm yüzeylerde Festool'dan yeni RENOFIX RG 130 ECI yüzey düzeltme taşlama makinesi
Mükemmel hizmet ömrü ile sınırsız güç
Yeni yüzey düzeltme taşlama makinesindeki fırçasız EC-TEC motor, sabit güç, uzun hizmet ömrü ve hızlı çalışma ilerlemesi ile etkileyicidir. Bu, güvenilir ve yüksek verimlilikle çalışmanıza olanak tanır. Bu nedenle aşırı ısınma ve zorunlu kapatmalar geçmişte kaldı. Güçlü EC-TEC motor, sürekli yüksek malzeme kaldırma kapasitesi sağlar. Bu kadar çok güce sahip olmak, çok kısa sürede, zahmetsizce ve kesintisiz olarak mükemmel alt tabaka hazırlığına ulaşır. Son derece verimli, fırçasız EC-TEC motorla birlikte son derece sağlam, esnek dişli kutusu mükemmel bir hizmet ömrünü garanti eder. Bir şeyler ters giderse, her şey dahil garanti ilk üç yıl* boyunca ücretsiz onarımlarla sizi tamamen kapsayacaktır.

Sistemli sağlıklı çalışma
CTM 36 AC RENOFIX mobil toz emici ile birlikte yüzey düzeltme taşlama makinesi sağlıklı çalışmayı garanti eder. CT-VA ön ayırıcı, kusursuz temiz bir çalışma alanı için özellikle yüksek hacimli toz için mükemmel bir tamamlayıcıdır. Bu, esnafın ve müşterinin sağlığını, özellikle de dolu kalan odalarda korur. Pürüzlü alt tabakalar, fırça halkası ile malzeme arasında sızıntılara neden olabilir. Bunun olmasını önlemek için yaylı fırça halkası zımparalanan yüzeye uyum sağlar ve bu nedenle mükemmel emiş sağlar. Katlanır fırça segmenti özellikle pratiktir: Eski kaplamaların ve yapıştırıcı kalıntılarının duvara veya kenara kadar çıkarılmasını sağlar. 0,5 mm girintili elmas disk sayesinde neredeyse hiç hasar oluşmaz. Yeni RG 130 ECI, Bluetooth® bağlantısı üzerinden aspiratörle bağlantı kurabildiğinden, her zaman olduğu gibi Festool en küçük ayrıntıyı bile düşündü. Bu, yüzey yenileme taşlama makinesi başka bir elektrik kaynağına bağlıysa ekstraksiyonun da otomatik olarak başlatılmasını sağlar.

Bir uzmandan yeni RENOFIX RG 130 ECI için pratik ipuçları
Festool'da uygulama mühendisi ve usta boyacı olan Philipp Stahl, yenileme çalışmaları söz konusu olduğunda işin malzemeye uygun hale getirilmesine dikkat edilmesini öneriyor: "Ekonomik açıdan ve uzun vadede, her zaman optimum olanı kullanmaya değer. disk: Diski kolayca ve hızlı bir şekilde değiştirmek için birkaç adım yeterlidir. Bu, diskin tıkanmayacağı ve amaca mükemmel şekilde uygun olduğu anlamına gelir. Burada çoğu alt tabakayı düşündük, dolayısıyla diskler için mükemmel şekilde uygun diskler var. beton, şap, boya, yapıştırıcı veya diğer kaplamaların yanı sıra DIA HARD, ABRASIVE, STONE, THERMO ve PAINT elmas diskleri." Uygulama mühendisi Stahl ayrıca her uygulama için ideal hızın ayarlanmasını tavsiye ediyor. Malzemeye ve gereksinime bağlı olarak, yeni yüzey düzeltme taşlama makinesinin hızı 2200 ile 6500 rpm arasında esnek bir şekilde ayarlanabilir. Akıllı EC-TEC motorun hızı düşük aralıklarda bile son derece sabit tutması, onu özellikle günlük işler için pratik hale getiriyor," diye devam ediyor Phlipp Stahl. "Yeni yüzey düzeltme taşlama makinesinin gerçekten sevdiğim yanı, kılavuz tabla, öğütücünün sabit bir şekilde yönlendirilmesine ve çıkarma yüksekliğinin değişken bir şekilde ayarlanabilmesine olanak tanır. Bu, ahşap döşeme tahtalarındaki eski kaplamaların çıkarılması için mükemmeldir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.